Papa Roach lansează melodia „Not The Only One”

Noul album, după spusele solistului Jacoby Shaddix, combină un sentiment de nostalgie și o viziune a viitorului formației.

Papa Roach lansează videoclipul cu versuri al melodiei „Not The Only One”, extras de pe următorul album al formației, „Who Do You Trust?”. Discul va apărea pe piață la data de 18 ianuarie anul viitor prin intermediul casei de discuri Eleven Seven Music. Acesta a fost produs aproape în totalitate de Nick Furlong și Colin Cunningham, excepția de la regulă fiind o melodie dintre cele 12 de pe material. De producția cântecului „Top Of The World” s-a ocupat Jason Evigan.

Într-un interviu acordat publicației canadiene Global News, solistul Jacoby Shaddix a declarat că noul material este o combinație între un sentiment de nostalgie și o viziune a viitorului formației. „Este vorba despre eforturile și grijile de zi cu zi, despre cum reușim să acceptăm aceste sentimente umane necesare,” declară cântărețul. „Lucruri pe care le trăim cu toții la un moment dat. Ne unesc. Este o juxtapunere ciudată între maturitate și adolescență. Consider că dihotomia este cea care păstrează albumul fresh. Din punct de vedere muzical, este cel mai extrem disc pe care l-am creat până acum”.

Luna trecută, formația a lansat primele două melodii de pe noul material discografic, „Renegade Music” și „Who Do You Trust?”.

Foto: Facebook

Web radios