The Offspring ia în considerare posibilitatea de a lansa două albume în locul unuia singur

Iată de unde a apărut ideea asta de a separa melodiile plănuite pentru următorul album de studio.

The Offspring lucrează intens la următorul album de studio, pe care plănuiesc să îl lanseze anul viitor. Din câte spune chitaristul Kevin Wasserman (Noodles) în interviul acordat lui Jason Jude, însă, piesele la care lucrează formația sunt foarte diferite una față de cealaltă.

„Pe fiecare album pe care l-am lansat până acum au existat o melodie-două care să nu se integreze perfect, dar de data asta sunt destul de multe,” spune Noodles. „Am luat în considerare ideea de a lansa două albume diferite, unul pe care să punem toate cântecele astea care nu se potrivesc și unul clasic Offspring”.

O altă problemă cu care se confruntă americanii este aceea a lipsei unui contract cu o casă de discuri. „Am vorbit cu câteva case de discuri și cu câțiva distribuitori, însă nu am reușit să creăm nicio legătură cu ei. Ne gândim deja să ne ocupăm personal de distribuție,” completează chitaristul.

Cel mai recent single The Offspring, „Coming For You”, a apărut pe piață în 2015. Neoficial, însă, avem un cântec mai recent din partea artiștilor, pe care îl interpretează pe scenă încă din iunie anul ăsta, It Won't Get Better”.

Foto: Facebook

 

Web radios