Iată cu ajutorul cui a interpretat Dave Grohl piesa „Play” live

Solistul Foo Fighters a reușit să aducă pe scenă unii dintre cei mai talentați muzicieni ai zilelor noastre pentru o cauză nobilă.

Dave Grohl, solistul formației Foo Fighters, a cântat live, pentru prima oară, melodia „Play”. El a apărut pe scenă alături de câțiva prieteni în cadrul evenimentului „Warren Haynes Presents: Christmas Jam 30”, pe 8 decembrie.

Grohl s-a ocupat de partea de percuție, celelalte instrumente fiind mânuite de alți artiști în felul următor: chitară - Alain Johannes & Jason Falkner (Queens Of The Stone Age) și Barrett Jones (Laundry Room Studios), clape – producătorul Greg Kurstin, chitară-bas - Chris Chaney (Jane's Addiction) și percuție - Drew Hester.

Pe 9 august, Dave Grohl a lansat mini-documentarul „Play”, în care vorbește despre satisfacțiile și sacrificiile asociate cu alegerea unei cariere muzicale. Acesta are două părți, începând cu un discurs al artistului despre relația pe viață cu un instrument și continuându-se cu o piesă de 23 de minute, cântată de Grohl.

 

 Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios