Tool au terminat de înregistrat noul album

Cu toate astea, nu avem încă o dată exactă de lansare. Iată ce are solistul de spus despre progresul formației.

Este oficial: Tool au terminat înregistrările pentru noul album, urmând să înceapă procesul (nu foarte îndelungat, sperăm noi) de mixare. După spusele solistului Maynard James Keenan, partea vocală finală a fost înregistrată chiar cu câteva luni în urmă, însă progresul a fost ținut în loc de turneul celeilalte trupe din care parte artistul, A Perfect Circle.

Din păcate, încă nu avem o dată oficială de lansare, așa că orice e posibil. Doar că, dacă mai așteaptă mult până la lansare, suntem 97,4% (cu aproximație) siguri că fanii vor porni o răscoală, fiind însetați de material nou peste un deceniu de așteptare.

După mai mult de 12 ani, în luna martie 2018, Tool s-au întors în studio pentru a înregistra follow-up-ul albumului „10,000 Days” (2006). Formația a colaborat din nou cu producătorul Joe Barresi (The MelvinsChevelleQueens of the Stone AgeCoheed and CambriaParkway DriveNew Model ArmyBad ReligionAvenged Sevenfold).

Cel mai recent album A Perfect Circle„Eat The Elephant” a debutat pe locuri fruntașe în cadrul a numeroase topuri Billboard: locul 1 în topurile pentru albume rock, independente și alternative, poziția a doua în topul Current Albums și locul al treilea în Top 200.

Foto: Guliver/Getty Images

 

 

Web radios