Chitaristul Brian Welch vorbește despre cel mai nou disc semnat Korn

Iată de ce consideră artistul că pauza luată de Korn a fost una necesară și la ce te poți aștepta acum că băieții au revenit.

Chitaristul Korn, Brian Welch, a vorbit cu Full Metal Jackie despre noul album al trupei și despre noutățile pe care le aduce. În cadrul emisiunii „Whiplash”, artistul a declarat că discul va conține câteva surprize, câteva elemente pe care trupa nu le abordează în general. „Toată lumea va iubi cele două idei noi pe care le-am inclus,” spune el. „Asta e tot ce pot să zic. Mi-aș dori să pot detalia, dar trebuie să mă credeți - ideile astea două o să fie pe placul tuturor, mai ales că nu seamănă nu ce nimic din ce am făcut până acum”.

Albumul care îi urmează lui „The Serenity Of Suffering” (2016) este produs de nimeni altul decât Nick Raskulinecz (Foo FightersHalestormGhost, Deftones), iar apariția sa este planificată pentru toamna asta.

Solistul KornJonathan Davis, a anunțat luna asta pe pagina sa personală de Instagram că s-a întors în studio pentru a continua înregistrările la noul album al formației, după o pauză de câteva luni. Absența lui a fost una foarte bine justificată, de altfel. Soția sa a murit în luna august a anului trecut, la numai 39 de ani.

„Cred că există cineva acolo sus care veghează asupra noastră,” spune Welch. „Jonathan a avut parte de dificultăți, iar noi am avut ocazia să îi fim alături. E clar că așa s-au potrivit lucrurile, să fim în pauză fix atunci. Deși el a plecat în turneul solo, mașinăria Korn a trebuit să se oprească, astfel încât Jonathan să se poată concentra pe propria persoană, pe familia sa și pe proiectul lui propriu. Cred că suntem mai uniți și mai puternici datorită pauzei pe care am luat-o,” continuă chitaristul.

Cel mai recent album solo al lui Jonathan Davis„Black Labyrinth”, a apărut pe 25 mai prin intermediul Sumerian Records.

Foto: Facebook

 

Web radios