Noul album Tool va apărea până la jumătatea lunii iulie

Se pare că Maynard a reușit, în sfârșit, să atașeze o dată aproximativă lansării pe care o așteptăm de mai bine de 12 ani.

Maynard James Keenan declară, într-o postare pe pagina personală de Twitter, că noul album Tool va apărea pe piață între jumătatea lunii mai și jumătatea lui iulie. Solistul anunță, de asemenea, că trupa se află încă în timpul procesului de mixare.

„O să renunțăm la ceva material,” spune Keenan. „Probabil o să avem discuții în contradictoriu. Apoi, urmează masterizarea, coperta, materialul video, ambalajul etc. Nu pot decât să presupun că materialul va apărea între jumătatea lui mai și jumătatea lui iulie”.

Până acum o săptămână, când Maynard a negat zvonul respectiv, fanii erau convinși că materialul va apărea în aprilie. Responsabil pentru această informație eronată a fost nimeni altul decât toboșarul Danny Carey, pe care totuși, nu ar fi trebuit să îl credem pe cuvânt, având în vedere că și acum doi ani declara că albumul va apărea în 2018.

Acestea fiind spuse, Tool a publicat recent și un teaser pentru noul disc.

Pentru a vedea teaserul trebuie să te alături armatei Tool pe ToolBand.com.

După mai mult de 12 ani, în luna martie 2018, Tool s-au întors în studio pentru a înregistra follow-up-ul albumului „10,000 Days” (2006). 

Foto: Music Feeds

Web radios