Membrii Manowar nu plănuiesc să-și încheie cariera muzicală

Declarațiile lui Joey DeMaio ajung la urechile publicului după ce toți fanii au fost convinși că turneul „The Final Battle” este unul de adio.

Turneul „final” Manowar nu a însemnat niciodată sfârșitul trupei, după spusele basistului Joey DeMaio. Artistul declară într-un interviu acordat postului Z Rock Radio că nu a fost decât o neînțelegere cauzată de dorința de senzațional a reporterilor.

„Unii jurnaliști, dacă nu obțin povestea pe care o doresc, o inventează,” spune muzicianul. „Înțeleg asta, jurnaliștii fac bani din ceea ce scriu [...]. Dar sunt foarte protectiv cu fanii noștri, iar când cineva scrie lucruri care îi afectează și le cauzează probleme, mă enervez,” continuă el.

Artistul insistă, declarând că totul a fost o neînțelegere exagerată de mass media – din cauza faptului că lucrează la o operă rock de ceva timp, DeMaio a anunțat public faptul că trupa „își ia la revedere pentru o perioadă”. Titlul ultimului turneu susținut, „The Final Battle”, a ajutat informația falsă să se răspândească.

Poți asculta mai jos interviul complet.

 Foto: Facebook

Web radios