Noodles (The Offspring) refuză să „ghicească” data de lansare a noului album

Artistul a renunțat la rolul de ghicitoare - problema trupei pare că nu se rezolvă orice ar face, așa că băieții deja speră la o minune.

În februarie, Kevin Wasserman, zis și Noodles, a declarat pe Instagram că noul album al americanilor era deja gata. „Acum ne ocupăm de modalități în care să ajungă la fani. Stați pe aproape!” scria el.

Problema majoră cu care se confruntă americanii este aceea a lipsei unui contract cu o casă de discuri, a dezvăluit Noodles în noiembrie anul trecut. În interviul recent pentru postul radio Rock 102.1 KFMA, Kevin a declarat că s-a săturat să prezică viitorul. „Avem un disc complet – este gata. Căutăm ajutor pentru distribuție, căutăm o casă de discuri, iar de fiecare dată când zic ceva, totul se amână. Așa că nu vreau să mai spun nimic. N-am nici cea mai vagă idee”. Cu toate astea, măcar știm clar că ne așteaptă douăsprezece piese senzaționale imediat ce dilema asta e rezolvată.

Cel mai recent single The Offspring, „Coming For You”, a apărut pe piață în 2015. Neoficial, însă, avem un cântec mai recent din partea artiștilor, pe care îl interpretează pe scenă încă din iunie 2018, „It Won't Get Better”.

Foto: Facebook

Web radios