Show-ul Manowar de la Hellfest nu a fost anulat de trupa

Manowar a publicat o declarație pe conturile de social media în care vorbește de anularea concertului de la Hellfest din weekend-ul trecut și spune că show-ul nu a fost anulat de trupa, ci de organizatorii festivalului. Mai mult, anunta loudersound.com, trupa ameninta cu un proces organizatorii Hellfest.

Vineri (21 iunie) a fost anuntat faptul că show-ul Manowar, headliner la evenimentul anual din Clisson, Franța, a fost anulat cu doar câteva ore înainte ca trupa să intre pe scenă.

"Deşi erau prezenţi la faţa locului" joi, înaintea concertului, "echipele şi membrii formaţiei Manowar au decis să părăsească" locul, au explicat organizatorii festivalului. Acest concert a fost anulat "din motive independente de voinţa noastră", au scris organizatorii, precizând că le pare rău pentru fanii Hellfest, un eveniment care adună în fiecare an 60.000 de "metalişti" aşteptaţi în fiecare zi.

Pe reţelele de socailizare, această anulare a fost dezamăgitoare pentru fani, unii asigurând că veniseră de departe pentru a vedea concertul Manowar, care făcea parte din turneul de adio al americanilor şi care trebuia să fie ultima lor apariţie în Franţa.

Manowar infirma declaratiile date de organizatorii Hellfest, prin următoarea declarație pe rețelele sociale:

Web radios