Noul album semnat Issues este planificat pentru luna octombrie

Bonus: Ascultă prima melodie extrasă de pe LP - „Drink About It”.

Noul album al americanilor de la Issues, „Beautiful Oblivion”, va apărea pe piață la data de 4 octombrie prin intermediul casei de discuri Rise Records. Deja avem ocazia să ascultăm prima melodie extrasă de pe material, „Drink About It”.

Băieții au terminat de înregistrat cel de-al treilea LP în aprilie, la aproape doi ani de la prima sesiune de compoziție, după cum a anunțat basistul Skylar Acord pe pagina de Twitter a formației. „Aproape ne-a omorât (literalmente) din multe considerente, dar arta bună se naște ca rezultat al conflictelor,” declară muzicianul. „Abia aștept să auziți prin ce am trecut prin intermediul pieselor de care suntem atât de mândri”.

Issues vor începe un turneu global de promovare a discului pe 7 octombrie. Dintre cele 43 de concerte planificate, doar 9 se vor desfășura pe teritoriu european (Marea Britanie, Franța, Germania, Olanda). În Europa, americanii vor împărți scena cu Lotus Eater, pe când, în America de Nord, li se vor alătura Polyphia, Lil Aaron și Sleep Token.

„Beautiful Oblivion” va conține următoarele piese:

  1. Here's To You
  2. Drink About It
  3. Find Forever
  4. Tapping Out
  5. Without You
  6. Rain
  7. Downfall
  8. Second Best
  9. Get It Right
  10. Flexin
  11. No Problem (Keep It Alive)
  12. Your Sake
  13. Beautiful Oblivion

Foto: Facebook, Kyle Bertrand

Web radios