Melodie nouă semnată Borknagar: „Up North”

Iată cu ce român talentat au colaborat pentru a aduce la viață în imagini versurile melodiei.

Norvegienii de la Borknagar au lansat „Up North”, cea de-a doua melodie de pe noul disc pus la cale de muzicieni, „True North”. Cel de-al unsprezecelea disc al pionierilor va putea fi savurat de fani începând cu data de 27 a lunii curente.

Videoclipul melodiei a fost creat de nimeni altul decât Costin Chioreanu de la Twilight13Media. Românul, originar din București, a colaborat până acum cu nume mari ale scenei metal, precum At The Gates, Ghost, Marilyn Manson, Arch Enemy, Napalm Death, Paradise Lost și Opeth, după cum relatează Elita României. Artistul are câteva materiale solo lansate, iar, în paralel, activează ca solist/chitarist în formația de dark metal Bloodway.

„I-am dat mână liberă lui Costin Chioreanu să realizeze videoclipul pentru melodie,” declară chitaristul Øystein G. Brun pe pagina oficială de Facebook a formației. „Singura noastră cerință a fost ca materialul să fie o reprezentare vizuală a versurilor. De-a lungul schimbărilor de anotimp, versurile abordează subiectul ciclului vieții, vorbesc despre prezența constantă a energiei în univers și despre faptul că toți suntem praf de stele care se adună pentru un timp pentru a ne forma pe mine, pe tine și pe toți ceilalți care sunt prezenți pe planeta asta minunată”.

Noul disc al norvegienilor poate fi comandat în avans de aici.

Foto: Facebook, Jørn Veberg

Web radios