Foo Fighters se pregătește să înregistreze un nou album

În timpul concertului pe care Foo Fighters l-a avut in week-end la festivalul Rock In Rio din Brazilia, solistul Foo Fighters, Dave Grohl, a dezvăluit că el și colegii de trupă vor începe să înregistreze viitorul album de studio, odată ce vor reveni in California.

"Nu stiu cand vom reveni aici din nou, dar o sa o facem", a spus Dave Grohl spectatorilor. "Ne întoarcem săptămâna viitoare acasă și începem să înregistram un nou disc Foo Fighters. E bine, e bine".

Săptămâna trecută, Foo Fighters a lansat un alt EP surpriză intitulat "01070725". Discul include cinci melodii - un amestec de inregistrari live, demo-uri și piese cunoscute Foo Fighters - și poate fi găsit acum pe majoritatea serviciilor de streaming.

Acesta este cel de-al doilea EP lansat de trupă în această lună și al treilea în ultimele luni. Cu o săptămână înainte, Foo Fighters a lansat un EP intitulat "00050525 Live In Roswell", care conține un concert din 18 iunie 2005, pe care trupa l-a sustinut la Roswell, New Mexico, acolo unde se presupune că un OZN s-a prăbușit în 1947.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios