Iron Maiden au revenit cu un sortiment în ediție limitată al berii Trooper - „Day Of The Dead”

Perioada de comercializare a berii „Day Of The Dead” cuprinde întregul sezon al supranaturalului - Ziua Morților, Halloween-ul și Sfântul Andrei.

Trooper „Day Of The Dead” este noua variantă a brandului de bere Iron Maiden care poate bucura papilele gustative ale fanilor, anunță Kerrang!. Sortimentul ăsta va fi comercializat până la sfârșitul lunii noiembrie, deși ocazia cu care a apărut pe piață, Ziua Morților, sărbătorită în tradiția mexicană, va fi trecut de mult (2 noiembrie). Ideea e că se potrivește cum nu se poate mai bine și pentru Halloween (31 octombrie), dar, pentru cei mai tradiționaliști, luăm în considerare și Sfântul Andrei (30 noiembrie).

Așadar, în cazul în care reușim să punem mâna măcar pe o sticlă, vom sărbători tot sezonul de sperieturi în mare stil. Cu o bere ca asta, nici măcar strigoii sau ielele nu vor îndrăzni să se mai apropie.

Conform site-ului oficial al mărcii Trooper și din respect pentru tradiții, trebuie să menționăm că Dia de los Muertos nu are aceeași însemnătate ca Halloween-ul sau sărbătoarea de Sf. Andrei. Pe când noi și nord-americanii încercăm să alungăm spiritele rele, mexicanii onorează amintirea strămoșilor și invită spiritele celor iubiți înapoi în casa și în familie.

În aceeași postare de pe pagina oficială, managerul brandului Sam Kennerley a declarat: „Suntem încântați să aducem consumatorilor noștri loiali un nou look, în ediție limitată, al berii noastre premiate, Trooper. Sincronizarea nu ar fi putut fi mai bună cu Ziua Morților chiar după colț și Iron Maiden continuând să vândă toate biletele pentru turneul de stadioane Legacy of the Beast, în Mexic și Brazilia (inclusiv cele 10.000 de persoane prezente la festivalul Rock In Rio), Chile & Argentina în septembrie și octombrie”.

Foto: Facebook, Ironmaidenbeer.com

Web radios