The Offspring vor reveni cu un album în 2020

Noodles a recunoscut că mai e câte ceva de făcut, însă ne-a dat și speranță - albumul cel nou ar trebui să apară pe la începutul anului viitor.

Ce de-al zecelea album The Offspring se mai lasă așteptat numai un pic, a mărturisit chitaristul Noodles într-un interviu acordat pentru Halifax Today și preluat de Loudwire. „Trebuie creată coperta și avem o variantă preliminară a listei de piese,” a declarat el. După spusele muzicianului, trupa trebuie să mai semneze un contract de distribuție, lucru care ar trebui să se întâmple înainte de sfârșitul anului. Lansarea, deci, va avea loc undeva pe la începutul lui 2020.

Băieții se află acum într-un turneu canadian, pe care l-au organizat alături de englezii de la Dinosaur Pile-Up și canadienii de la Sum 41, și care se va încheia la începutul lunii decembrie. Înainte de a se aventura prin America de Nord, The Offspring au susținut alte patru concerte în America de Sud, alături de americanii de la Bad Religion.

Noul disc pus la cale de băieți va apărea după opt ani de așteptare. „Days Go By”, ultimul album de care fanii trupei au avut ocazia să se bucure, a apărut pe piață în 2012, ajungând pe poziția cu numărul 12 în clasamentul Billboard 200. Între timp, muzicienii nu au stat chiar degeaba.

În 2014, ei au lansat și un EP de coveruri, „Summer Nationals”. Acesta conține trei piese, dintre care două le aparțin celor de la Bad Religion - Do What You Want” și „No Control”, iar cea de-a treia a fost lansată de Pennywise - „No Reason Why”. Doi ani mai târziu, filmul „Sharknado” a beneficiat de o piesă tematică din partea americanilor.

Foto: Facebook, The Offspring, Francisco Michel

Web radios