Weezer revin cu videoclipul piesei „Lost In The Woods”

Piesa face parte din coloana sonoră a filmului „Regatul de gheață II”, alături de „Into The Unknown” (Panic! At The Disco).

Pe la începutul lunii trecute, am avut ocazia să îți scriem despre o colaborare mai mult sau mai puțin neașteptată – aceea dintre creatorii filmului „Regatul de gheață II” („Frozen II”) și Panic! At The Disco. Muzicianul a lansat, în luna noiembrie, melodia cu care a contribuit la coloana sonoră a peliculei – „Into The Unknown”. Acum, că vin sărbătorile, ne-a fost făcut cadou alt cântec de pe soundtrack-ul filmului, de data asta interpretat de Weezer, după cum ne anunță publicația Rolling Stone.

Melodia „Lost In The Woods” beneficiază și de un videoclip al cărui protagonistă este nimeni alta decât Kristen Bell, actrița care și-a împrumutat vocea pentru a o crea pe prințesa Anna, sora Elsei. Poți urmări vizualul mai jos.

Americanii de la Weezer plănuiesc lansarea unui nou disc de studio, „Van Weezer”, de pe care au lansat deja primul cântec, „The End Of The Game”. Videoclipul melodiei este îmbogățit cu o apariție inedită – aceea a lui Cherry Glazerr.

Vara viitoare, băieții vor fi ocupați cu turneul Hella Mega Tour, motiv pentru care vor ajunge și pe teritoriu european alături de Green Day și Fall Out Boy.

Foto: Captură ecran

Web radios