Palaye Royale anunță un nou album pentru luna mai

Poți asculta deja primul single extras de pe discul „The Bastards”, „Lonely”, un imn de supraviețuire despre copilăria abuzivă pe care a trăit-o solistul Remington Leith.

Chiar și în mijlocul unei crize globale, americanii de la Palaye Royale continuă să se gândească la modalități prin care să își mulțumească fanii, după cum relatează Kerrang!. Muzicienii abia ce au oferit câteva detalii despre noul album pe care plănuiesc să îl lanseze peste numai câteva luni. LP-ul „The Bastards” va putea fi ascultat în totalitate pe data de 29 mai, însă poate fi comandat deja în avans de aici.

Prima melodie extrasă de pe disc, „Lonely”, poate fi deja ascultată mai jos. Aceasta este o modalitate de exprimare pentru solistul Remington Leith – o portiță prin care să împărtășească abuzul fizic și psihic suferit în copilărie. „M-a afectat foarte tare de-a lungul vieții, dar vreau ca lumea să știe că indiferent prin ce treci, dacă eu pot să depășesc asta, și alții pot”.

Albumul „The Bastards” este construit în jurul unui univers creat de muzicieni, insula Obsidian, întâmplările având loc în 1888. Lumea perfectă care încurajează gândirea liberă și arta se transformă în toxicitate politică, spune Remington. „Ca să rămâi cu adevărat un individ în societate, trebuie să porți o mască de gaze,” continuă el.

Iată și lista completă de piese care se regăsesc pe disc:

  1. Little Bastards
  2. Massacre, The New American Dream
  3. Anxiety
  4. Tonight Is The Night I Die
  5. Lonely
  6. Hang On To Yourself
  7. Fucking With My Head
  8. Nervous Breakdown
  9. Nightmares
  10. Masochist
  11. Doom (Empty)
  12. Black Sheep
  13. Stay
  14. Redeemer
  15. Lord Of Lies (Bonus Track)

Web radios