Korn au lansat videoclipul melodiei „Can You Hear Me”

Tehnologie și social media - iată care este viziunea muzicienilor de la Korn asupra acestor concepte.

Deși industrială muzicală se află într-o situație extrem de dificilă, un aspect de care nu ne putem plânge este lipsa de material nou din partea artiștilor noștri preferați. De altfel, mulți muzicieni folosesc această perioadă ca pe o oportunitate de a reveni în studio sau a crea muzică nouă de acasă. Printre cei care nu stau degeaba în timpul pandemiei se numără și americanii de la Korn care, ne atrage atenția publicația Loudwire, au lansat un videoclip cel puțin interesant pentru melodia „Can You Hear Me”.

Piesa extrasă de pe materialul discografic „The Nothing” vizează obsesia umană cu tot ceea ce înseamnă tehnologie și social media, iar videoclipul pare să pună accentul, în mod special, pe utilizarea emoticoanelor.

Cel de-al treisprezecelea disc al americanilor de la Korn, „The Nothing”, a apărut pe piață în luna septembrie a anului trecut, iar de producția acestuia s-a ocupat nimeni altul decât Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Alice In Chains, Stone Sour, Evanescence, Ghost). Albumul a ocupat poziția a opta a clasamentului Billboard 200, ajungând pe același loc și în topul Rolling Stone 200.

Foto: Facebook, Korn, Rob Fenn

Web radios