Paul McCartney, Eddie Vedder și Stevie Wonder, printre starurile concertului online „One World: Together at Home”

Eddie Vedder, Paul McCartney, Stevie Wonder, Elton John sau Billie Eilish sunt doar câteva dintre vedetele care vor sustine un concert caritabil organizat de Global Citizen și Organizația Mondială a Sănătății. Concertul special va fi televizat la nivel mondial si va fi intitulat "One World: Together at Home”.

Programat pentru a fi transmis pe toate rețelele importante de televiziune si cele digitale, concertul va avea loc pe 18 aprilie, iar Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon si Stephen Colbert își vor asuma sarcinile de gazduire. Lady Gaga a fost si ea recrutata drept curator, artista fiind cea care a venit cu ideea unui astfel de concert.

Concertul va fi transmis şi online, pe YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Yahoo, Twitch, Amazon Prime Video, Apple Music, Alibaba, LiveXLive, Tencent, Tidal şi TuneIn.

Transmisia online va reflecta legătura dintre toţi cei afectaţi de Covid-19, onorându-i pe cei care lucrează în domeniul sănătăţii şi care sunt în prezent în prima linie în spitalele din lumea întreagă.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios