Enslaved au amânat lansarea albumului „Utgard”

Deși discul trebuia să ajungă la urechile fanilor luna viitoare, acum ne putem aștepta la un singur single în locul acestuia.

Situația globală actuală ne afectează pe toți în diverse moduri, iar industria muzicală a fost, fără doar și poate, lovită. Astfel, formațiile au fost obligate să se adapteze rapid la noile circumstanțe – pentru unii muzicieni, asta a însemnat amânarea sau anularea de concerte sau turnee, alții și-au dorit să rămână aproape de fani și au continuat să lucreze la material nou sau să înregistreze coveruri în izolare și să combine efortul de echipă la distanță.

Enslaved, după cum ne atrage atenția publicația Prog au considerat că sunt nevoiți să amâne lansarea celui de-al cincisprezecelea album de studio, „Utgard”. Planificat pentru apariție în mai, acesta se va lăsa așteptat până în toamnă, deși data exactă nu a fost comunicată. Chiar și așa, muzicienii ne asigură într-o postare pe pagina oficială de Facebook a trupei, că au ceva pregătit pentru noi. Pe 22 mai, ne vom putea bucura de primul single extras de pe „Utgard” și de clipul atașat acestuia.

Dorind să păstreze relația cu fanii, norvegienii au dat tot ce au avut mai bun într-un spectacol susținut în cadrul festivalului online Verfret. Întreaga reprezentație (susținută fără public) poate fi urmărită mai jos.

 

Web radios