Amaranthe au terminat munca la noul album de studio

Suedezii au profitat din plin de timpul în care au fost obligați să stea acasă, ducând la bun sfârșit întregul proces de înregistrare a celui de-al șaselea album al trupei.

Măsurile instituite pentru a ameliora impactul pandemiei la scară globală ne-au afectat pe toți – pe unii mai mult, pe alții mai puțin. În ciuda frustrării de a fi izolați la domiciliu în loc să urce pe scenă, mulți artiști au profitat de pauza obligatorie de la activitățile de grup față în față, lucrând la material nou. În această categorie se află și suedezii de la Amaranthe care, conform publicației Metal Hammer, au terminat munca la cel de-al șaselea album de studio din cariera lor.

Începutul carantinei i-a luat prin surprindere pe artiști, după cum ți-am povestit în martie – membrii Amaranthe abia au reușit să revină la studiourile unde își desfășoară activitatea, în Danemarca, numai cu câteva ore înaintea închiderii granițelor. La momentul respectiv trupa ne asigura că există o șansă foarte mare să ne bucurăm de material nou în curând. Două luni mai târziu, este clar că promisiunea a fost respectată.

Deși nu am primit încă detalii despre noul disc, cert este că lansarea a fost stabilită pentru data de 28 august. Conform unui comunicat publicat prin intermediul casei de discuri cu care au colaborat artiștii, Nuclear Blast, albumul a ajuns deja la urechile câtorva membri importanți ai industriei muzicale și ai presei, iar reacția a fost neașteptat de pozitivă.

Foto: Facebook, Amaranthe

Web radios