Un biopic despre viața lui Lemmy Kilmister este în lucru

Filmul se numește pur și simplu "Lemmy" și este regizat de Greg Olliver care, de asemenea, a regizat și coprodus aclamatul film documentar din 2010 cu același nume - Lemmy - alături de Wes Orshoski.

Conform Hollywood Reporter, "Lemmy" va merge pe urmele solistului Motorhead, incepand cu copilaria din Stoke-on-Trent, până la a deveni celebrul roadie pentru Jimi Hendrix si formarea Hawkwind, amintind desigur si de contributia la Motörhead, "the loudest band in the world".

"Lemmy" este în lucru încă din 2013, iar producția este inițial setată să înceapă în 2021, în funcție de situația cu pandemia coronavirusului.

"Tot ceea ce ai auzit despre Lemmy este probabil adevărat ... nu pentru că el urma clișeele rock'n'roll, ci pentru că le crea", a spus regizorul Greg Olliver într-un comunicat.

„Marlboro Reds și Jack Daniel pentru micul dejun, speed la cină - totul este adevărat. Însă, în spatele acelei fațade a rock'n'roll-ului, se afla și un bărbat convingător, complex și cu inimă de leu, care si-a urmat drumul și nu a renunțat niciodată să cânte muzica care l-a făcut fericit".

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios