Pearl Jam filmează un videoclip pentru melodia „Dance Of The Clairvoyants” în auto-izolare

Muzicienii au contribuit astfel la strângerea de fonduri sponsorizată de Amazon, „All In WA: A Concert For COVID-19 Relief”.

Pearl Jam au lansat un nou clip pentru melodie „Dance Of The Clairvoyants”, după cum anunță publicația Classic Rock. Muzicienii au înregistrat imaginile separat, fiecare artist din propria locuință, pentru a respecta regulile de distanțare socială.

Interpretarea melodiei a fost inclusă în proiectul „All In WA: A Concert For COVID-19 Relief”, sponsorizat de Amazon, fondurile strânse de pe urma spectacolului difuzat în Washington fiind direcționate către familiile muncitorilor afectați direct de pandemie.

La seara de entertainment au contribuit, conform paginii oficiale dedicate evenimentului, numeroși muzicieni și cel puțin la fel de multe persoane publice din alte domenii, precum Brandi Carlile, Ben Gibbard, Macklemore, Mary Lambert, Dave Matthews, Noah Gundersen, Courteney Cox, Ciara, Jeffrey Dean Morgan, Russell Wilson ș.a.

Discul de pe care este extrasă melodia „Dance Of The Clairvoyants”, „Gigaton”, a fost lansat de Pearl Jam în luna martie. Acest al unsprezecelea album al muzicienilor a ajuns pe prima poziție în trei clasamente întocmite de Billboard (US Top Alternative Albums, US Top Hard Rock Albums și US Top Rock Albums), dar și pe locul al cincilea în topul Billboard 200.

Foto: Captură ecran YouTube, Pearl Jam

Web radios