AC/ DC lansează serialul video "The Story Of Back In Black"

AC / DC sărbătorește 40 de ani de la clasicul său album din 1980 "Back In Black" prin lansarea noului serial video, "The Story Of Back In Black". Episodul unu din serial, care se concentrează pe piesa „You Shook Me All Night Long”, este disponibil pe canalul de YouTube al trupei.

În decembrie anul trecut, „Back in Black” a fost certificat platina de Recording Industry Association Of America pentru vanzari de 25 de milioane de copii din SUA.

„Back in Black” a ajuns pentru prima dată "platină" în octombrie 1980 și a fost certificat de atunci de 22 de ori platină pana în decembrie 2007. RIAA listează „Back In Black” drept al patrulea cel mai vandut album din toate timpurile.

Pe 25 iulie 1980, AC/ DC a lansat „Back In Black” în SUA, urmat de lansarea din Marea Britanie, pe 31 iulie. A fost primul album al trupei fără solistul Bon Scott, care a murit cu câteva luni mai devreme, după o noapte lungă de băut.

Grupul a decis rapid să îl inlocuiasca și l-a angajat pe Brian Johnson de la Geordie pentru a prelua partea vocala, plecand cu totii spre Bahamas, unde in aproximativ șase săptămâni au realizat albumul.

Foto: Getty Images/ Guliver.

Web radios