Scott Stapp: Despre o posibilă reuniune Creed și turneul său solo

De foarte multă vreme, fanii îi încurajează pe foștii membri Creed să se reunească - iată care este răspunsul lui Stapp.

Într-un interviu acordat pentru Full Metal Jackie și preluat de cei de la Ultimate Guitar, solistul Scott Stapp a discutat despre posibilitatea unei reuniuni a formației Creed, eveniment pe care fanii îl tot așteaptă din 2012, încă de la destrămarea grupului.

Muzicianul ne oferă doar o idee generală asupra sentimentelor pe care muzicienii le au față de această posibilitate, nefiind vorba de vreun plan concret pus la cale. Momentan, Stapp se concentrează pe proiectele sale solo – mai ales că are un turneu stabilit pentru luna octombrie, care încă nu a fost amânat.

„[…] Nu a existat decât pozitivitate și susținere pentru fiecare dintre noi între mine și băieți. Așa că totul este posibil,” declară Scott. „Dacă vine momentul acela (n.r. al reuniunii), garantez, și puteți fi siguri de asta, că vom anunța pe toată lumea. Ok? Dar, la momentul actual, aștept cu nerăbdare momentul în care va fi posibil să urc din nou pe scenă. Și sper ca acel moment să fie în octombrie pentru turneul meu european, care nu a fost amânat sau anulat”.

Turneul despre care Stapp aduce vorba a fost organizat pentru promovarea noului său album solo, „The Space Between the Shadows”, apărut în luna iulie a anului trecut.

Foto: Instagram, Scott Stapp, @renanfacciolo

Web radios