Rock News

Underoath au început seria de concerte „Observatory”

Următoarele două reprezentații vor avea loc vinerea asta și vinerea viitoare - iată de unde poți achiziționa bilete.

Americanii de la Underoath au decis că este momentul ca spectacolele live să revină – chiar dacă sunt necesare câteva măsuri de protecție. Astfel, după cum anunță publicația online Revolver Mag, muzicienii au început o serie de concerte în adevăratul sens al cuvântului. Pentru a-i proteja pe fani, însă, trupa va difuza spectacolele online.

Primul concert din seria „Observatory” a fost susținut vinerea trecută, și urmează alte două reprezentații. Fiecare dintre ele ia forma unui omagiu adus unuia dintre cele mai apreciate albume ale trupei – „Lost in the Sound of Separation” (2008), „Define the Great Line” (2006) și „They're Only Chasing Safety” (2004). Spectacolele pot fi urmărite de fani din cinci unghiuri, inițiativa oferind oportunități de care nu ai beneficia la un concert normal.

Solistul Spencer Chamberlain a declarat că cel mai stresant aspect al proiectului este faptul că formația nu a mai susținut concerte fără public până acum. „Singurul lucru stresant la proiectul ăsta nici măcar nu este reprezentația în sine. Aș zice că mai mult de 50% dintr-un spectacol Underoath este audiența și cred că energia ei și reacția ei și modul în care cântă cu noi – sau nu – ne schimbă. În fiecare seară. […] Și fiecare seară e super tare pentru că (n.r. atunci când e) muzica live, e ceva unic atunci când ești într-o cameră cu oameni. Nu vom putea recrea asta niciodată. Ce încercăm noi să facem este să creăm ceva similar pentru noi și pentru fani, dar cred că singurul lucru care mă stresează este ăsta: Nu am susținut niciodată un spectacol fără audiență”.

Conform site-ului creat pentru eveniment, următoarele două concerte vor avea loc vinerea asta („Define the Great Line”) și vinerea următoare („They're Only Chasing Safety”). Biletele pot fi achiziționate de aici.

Foto: Instagram, Underoath, @v.trvn ⠀⠀⠀