Stevie Nicks (Fleetwood Mac) a lansat melodia „Show Them The Way” împreună cu Dave Grohl (Foo Fighters)

Melodia este inspirată de un vis pe care artista l-a avut înaintea alegerilor prezidențiale americane din 2008 - iată cine au fost starurile acestuia.

După cum ne atrag atenția cei de la Alternative Press, Stevie Nicks ne-a adus una dintre cele mai reușite colaborări muzicale ale anului ăstuia – cu toboșarul Dave Grohl. „Show Them The Way”, melodia la care Nicks a lucrat alături de Grohl, este inspirată dintr-un vis pe care artista l-a avut în 2008.

„Într-o noapte,” declară solista Fleetwood Mac, „am avut un vis. Un vis atât de real că eram sigură că ce am visat se întâmplase. A fost o poveste cinematică. Avea un început, un cuprins și o încheiere. Fiecare detaliu, fiecare culoare, fiecare zâmbet era acolo. Am început să scriu povestea imediat ce am deschis ochii,” mărturisește ea.

Stevie povestește despre vis că rolul ei era acela de pianistă și solistă în contextul unei gale caritabile, în prezența unor oameni politici foarte importanți. Publicația menționată îi aduce în discuție pe Martin Luther King Jr., John F. Kennedy, Bobby Kennedy și John Lewis, momentul acțiunii fiind plasat fix înaintea alegerilor prezidențiale din 2008.

Toate veniturile obținute de pe urma cântecului vor fi direcționate către organizația MusiCares.

Foto: Instagram, Stevie Nicks

Web radios