Pearl Jam au revenit cu melodia „Get It Back”

Piesa a fost lansată, inițial, în contextul unei strângeri de fonduri, însă a fost împărtășită, acum, și cu publicul larg.

Americanii de la Pearl Jam și-au lăsat fanii să aștepte câteva săptămâni până să posteze noua lor melodie pe toate canalele de streaming, însă, relatează publicația online Rolling Stone, momentul a venit, în sfârșit. „Get It Back”, lansată inițial pentru o compilație dedicată strângerii de fonduri pentru organizația Voting Rights Lab, poate fi ascultată mai jos.

După cum a scris aceeași publicație la momentul lansării compilației „Good Music to Avert the Collapse of American Democracy: Volume Two”, materialul publicat prin intermediul platformei Bandcamp a fost alcătuit din șaptezeci și șapte de melodii, aproape dublu față de primul volum.

„Get It Back” este primul material lansat de băieții de la Pearl Jam după apariția celui mai recent album de studio al trupei, „Gigaton”. Cel de-al unsprezecelea disc al americanilor a apărut pe piață în martie, fiind precedat de patru single-uri menite să îl promoveze - „Dance of the Clairvoyants”, „Superblood Wolfmoon”, „Quick Escape” și „Retrograde”.

Foto: Instagram, Pearl Jam

Web radios