Atreyu anunță schimbarea componenței și lansează singleul „Save Us”

După despărțirea de solistul Alex Varkatzas, a fost necesar ca Atreyu să facă niște schimbări - acestea s-ar putea, totuși, să te surprindă.

Americanii de la Atreyu s-au despărțit de solistul Alex Varkatzas, însă nu au de gând să lase această separare să le oprească activitatea muzicală. După cum relatează publicația online Alternative Press, artiștii vor face câteva schimbări în line-up, astfel încât să nu fie nevoiți să recruteze un nou solist.

Atribuțiile vocale pentru formație au fost, astfel, adoptate de toboșarul Brandon Saller, al cărui scaun va fi ocupat de un nou membru – Kyle Rosa, fostul coleg al lui Saller din grupul Hell Or Highwater. Alături de cei doi, rămâne aceeași listă de membri – chitariștii Travis Miguel și Dan Jacobs, acompaniați fiind de basistul Porter McKnight.

Această schimbare a componenței a adus cu sine și o nouă melodie denumită „Save Us”, Brandon demonstrându-și astfel abilitățile vocale. Într-un interviu acordat pentru „Cutter’s Rockast” și preluat de AltPress, noul solist a explicat și de ce nu a fost recrutat un nou vocalist.

„O nouă voce, consider eu, i-ar frânge pe oameni,” a declarat el, „pe când cred că faptul că mă au pe mine – toată lumea mă știe, fiecare fan Atreyu îmi știe vocea și știe ce rol are în formație, și este încă acolo. Și pur și simplu l-am integrat pe Porter să facă mai mult din partea de screaming. […] De când e în trupă, face screaming pe discuri și e parte din mix. Așa că am simțit că este foarte familiar contextul,” a continuat el.

Foto: Facebook, Atreyu

Web radios