Tracy Chapman a interpretat piesa „Talkin’ ’Bout A Revolution” în emisiunea „Late Night with Seth Meyers”

Datorită alegerilor prezidențiale americane, ne putem bucura acum de una dintre rarele apariții live ale lui Chapman.

Alegerile prezidențiale americane s-au terminat, iar acum se numără voturile. După cum probabil știi deja, numeroși muzicieni s-au implicat ori în campaniile candidaților, ori în inițiativa de a-i scoate pe cetățeni la vot. Printre ei se numără Evanescence, care au lansat piesa „Use My Voice” alături de solista Lzzy Hale, Arcade Fire, care au lansat melodia „Generation A” zilele trecute în emisiunea „A Late Show” și, acum, Tracy Chapman.

După cum relatează publicația online Pitchfork, solista și-a făcut apariția în cadrul emisiunii lui Seth Meyers, „Late Night”, interpretând unul dintre single-urile care au consacrat-o: „Talkin’ ’Bout A Revolution”. Conform publicației menționate, asta este una dintre rarele apariții publice ale lui Chapman, cântăreața preferând să se implice în inițiative cu tentă politică.

„Talkin’ ’Bout A Revolution” este extrasă de pe albumul de debut al artistei, care îi poartă numele. Acesta a apărut pe piață în 1988, fiind certificat cu platină de șase ori de către Asociația Industriei de Înregistrări din America.

Web radios