Ricky Warwick (Thin Lizzy) interpretează acustic piesa „Fighting Heart”

Melodia este extrasă de pe noul disc al artistului, „When Life Was Hard And Fast”, care va ajunge la urechile fanilor în luna februarie.

Deși trăim cu rockul în vene, nu putem să refuzăm nici o interpretare acustică ce ne poartă într-un alt univers – mai ales când vine vorba despre unul dintre cei mai de succes soliști ai timpurilor noastre. În exclusivitate pentru Planet Rock, vocalistul Ricky Warwick și-a pus sufletul pe tavă în interesul fanilor, interpretând o variantă acustică a piesei „Fighting Heart”.

Melodia este inclusă pe noul album pe care Warwick plănuiește să îl lanseze la începutul anului viitor – pe data de 19 februarie, mai exact. „When Life Was Hard And Fast” beneficiază de contribuții din partea unor artiști consacrați pe scena rock, precum Joe Elliott (Def Leppard), Dizzy Reed (Guns’N’Roses) și Luke Morley (Thunder).

„Este primul cântec pe care chitaristul fondator al Buckcherry/producătorul Keith Nelson și cu mine l-am compus pentru album,” a declarat Warwick. „O piesă despre abilitatea de a nu renunța la nimic și la nimeni. Despre abilitatea de a-ți păstra idealurile și de a nu-ți schimba comportamentul pentru a impresiona pe altcineva,” a continuat Ricky.

Iată lista completă de melodii a discului „When Life Was Hard And Fast”, melodia „Fighting Heart” putând fi ascultată mai jos (în varianta acustică, dar și în original).

  1. „When Life Was Hard And Fast”
  2. „You Don't Love Me”
  3. „I'd Rather Be Hit”
  4. „Gunslinger”
  5. „Never Corner A Rat”
  6. „Time Don't Seem To Matter”
  7. „Fighting Heart”
  8. „I Don't Feel At Home”
  9. „Still Alive”
  10. „Clown Of Misery”
  11. „You're My Rock N Roll”

Foto: Instagram, Ricky Warwick

Web radios