Eddie Vedder a revenit cu două piese pentru un eveniment de strângere de fonduri

Printre cei care s-au implicat în inițiativa de strângere de fonduri mai se numără și Bradley Cooper, Billie Eilish, Adam Levine și Adam Sandler.

Solistul Pearl Jam, Eddie Vedder, și-a adus contribuția la evenimentul virtual „Venture Into Cures” prin intermediul a două melodii (una nouă și una modificată), după cum relatează cei de la Kerrang!. Evenimentul de strângere de fonduri a fost organizat chiar de muzician împreună cu soția sa în încercarea de a atrage atenția asupra unui grup de boli ce debutează la scurt timp după naștere (cf. ROmedic) – epidermoliza buloasă.

Jill Vedder și-a exprimat recunoștința pentru toate persoanele care li s-au alăturat în efortul de a strânge fonduri. Printre cei care și-au adus aportul în cadrul evenimentului se numără Alessia Cara, Bradley Cooper, Billie Eilish, Jimmy Kimmel, Adam Levine, Adam Sandler  și Renee Zellweger.

Cei doi au implicat în proiect și fundația non-profit a cărei co-fondator este Eddie: EB Research Partnership. Aceasta își dedică activitatea cercetării în vedere vindecării celor ce suferă de EB.  

„Echipa noastră este dedicată accelerării tratamentelor care pot salva viețile pacienților și familiilor care se luptă cu EB,” declară CEO-ul fundației EBRP, Michael Hund, „iar «Venture Into Cures» ne oferă oportunitatea de a implica mai mulți oameni în misiunea noastră decât am făcut-o vreodată. Împreună, vom vindeca EB și, în același timp, vom fi pionierii unui model inovativ pentru toate bolile rare”.

Cele două melodii ale lui Eddie Vedder pot fi ascultate mai jos, unde îți vom lăsa și o filmare a întregului eveniment.

Web radios