Lansare surpriză Bob Dylan, "Ultra-Rare 1970 George Harrison Sessions"

"Bob Dylan - 50th Anniversary Collection 1970" a fost lansat ca o compilație super-limitată pentru a evita ca înregistrările să intre în domeniul public în Europa.

Un număr mic de fani ai lui Bob Dylan au putut cumpără duminică o colecție de trei discuri din 1970, inclusiv legendarele sesiuni cu George Harrison. Setul a fost pus în vânzare fără niciun avertisment anterior prin intermediul magazinului britanic Badlands.

„Această versiune este strict limitată la 1 unitate per client”, a scris magazinul când a anunțat compilatia. „Lansare extrem de limitată. Se va vinde instantaneu ... Mulțumim și mult noroc”.

Această colecție a fost lansată ca răspuns la o lege europeană care prevede că înregistrările intră în domeniul public la 50 de ani de la crearea lor, dacă nu sunt lansate oficial de titularul drepturilor de autor. Pentru a evita ca pirateriile Bob Dylan să inunde piața, tabăra sa a inceput lansări anuale odata cu anul 2012, când au apărut înregistrările complete din 1962.

Multe dintre ele conțin o preluare după acelasi cântec și nu ar fi de interes pentru nimeni în afară de cei mai devotați fani Dylan, insa au devenit extrem de valoroase datorita numarului limitat. Acestea se vand apoi din nou pe piața pentru peste 1.000 de dolari fiecare.

Web radios