Ozzy Osbourne a fost „unul dintre ultimii oameni” care a vorbit cu Lemmy înainte de moartea acestuia

Ozzy Osbourne s-a bucurat de o strânsă prietenie cu Lemmy, alături de care a scris câteva melodii din cariera solo.

Vorbind cu Planet Rock, Osbourne a spus ca l-a sunat pe Lemmy pentru ultima dată după ce a aflat de starea sa de sănătate.

„L-aș fi sunat; cineva a spus că e pe moarte, așa că l-am sunat și mi l-au dat la telefon. Și nu am putut să deslusesc ce spunea. A fost groaznic”, a spus el.

„A încercat să continue cat de cat normal, dar a fost unul dintre lucrurile pe care el le știa, noi le stiam, dar nu voiai să spui nimic. Dar a lucrat până la capăt. A spus: „Aș fi putut trăi probabil încă 10 ani dacă nu aș fi fumat și nu aș fi avut stilul asta de viata, dar mi-am trait viata asa cum mi-am dorit-o”.

Povestind mai departe despre faptul ca melodia „No More Tears” a fost scrisa impreuna cu Lemmy la versuri in 15 minute, Sharon Osburne a continuat:

„S-a făcut foarte repede pentru că Lemmy făcuse atât de multe turnee cu Ozzy și locuiam în același oraș și el era un prieten foarte bun pentru amândoi. Și a fost probabil cel mai erudit om pe care l-am întâlnit vreodată în viața mea. Strălucitor, avea un vocabular extraordinar și nu cred că mulți oameni știu asta”.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios