Foo Fighters interpretează live melodia „Waiting On A War”

Muzicienii au încins atmosfera în cadrul emisiunii „Jimmy Kimmel Live!” cu cea mai nouă melodie extrasă de pe discul „Medicine At Midnight”.

Americanii de la Foo Fighters au făcut un spectacol de zile mari în cadrul emisiunii „Jimmy Kimmel Live!” interpretând cea mai nouă melodie lansată de grup, „Waiting On A War”. După cum relatează cei de la Kerrang!, piesa a ajuns la urechile fanilor, pentru prima oară, de ziua lui Dave Grohl, solistul împlinind cincizeci și doi de ani.

Melodia „Waiting On A War” nu este primul fragment extras de pe noul disc semnat Foo Fighters, însă asta nu înseamnă că piesa nu are o însemnătate specială pentru Grohl. Muzicianul a explicat că ideea pentru cântec i-a venit după ce fiica sa l-a întrebat dacă lumea este în pragul unui război. „Piesa asta a fost compusă pentru fiica mea, Harper, care merită să aibă un viitor, la fel ca orice alt copil,” a declarat Dave.

Până acum, am avut oportunitatea să ne bucurăm de alte două melodii extrase de pe discul „Medicine At Midnight”„Shame Shame” și „No Son Of Mine”. Cel de-al zecelea LP al formației va apărea pe piață la data de 5 februarie.

 

Web radios