Foo Fighters ne aduc videoclipul melodiei „Waiting On A War”

Piesa este extrasă de pe cel de-al zecelea disc al formației, „Medicine At Midnight”, care va apărea pe piață luna viitoare.

După cum ți-am scris zilele trecute, cea mai nouă melodie a americanilor de la Foo Fighters a fost deja interpretată live în emisiunea lui Jimmy Kimmel. De data asta, formația lui Dave Grohl ne atrage atenția asupra singleului cu ajutorul unui videoclip care nu face decât să sublinieze mesajul piesei. Acesta ilustrează un grup de adolescenți care se distrează, însă și o realitate alternativă, în care aceiași tineri nu se mai pot bucura de viață - totul din cauza „războiului”.

Melodia „Waiting On A War” nu este primul fragment extras de pe noul disc semnat Foo Fighters, însă asta nu înseamnă că piesa nu are o însemnătate specială pentru Grohl. Muzicianul a explicat, conform Kerrang!, că ideea pentru cântec i-a venit după ce fiica sa l-a întrebat dacă lumea este în pragul unui război. „Piesa asta a fost compusă pentru fiica mea, Harper, care merită să aibă un viitor, la fel ca orice alt copil,” a declarat Dave.

Lansată chiar de ziua lui Grohl, piesa „Waiting On A War” este cea de-a treia extrasă de pe albumul „Medicine At Midnight” care a ajuns la urechile fanilor. „Shame Shame” și „No Son Of Mine” au apărut anul trecut și, respectiv, în noaptea dintre ani.

Cel de-al zecelea album de studio semnat Foo Fighters, „Medicine At Midnight”, va ajunge la urechile fanilor pe data de 5 februarie.

Web radios