FEVER 333 lansează videoclipul melodiei „WRONG GENERATION” (feat. Travis Barker)

Singleul este extras de pe cel mai recent disc semnat FEVER 333, „WRONG GENERATION EP”, apărut pe piață în luna octombrie a anului trecut.

Despre Travis Barker ne-a tot fost dat să auzim în ultima vreme, artistul implicându-se în atâtea proiecte câte îi permite timpul. Anul trecut, toboșarul blink-182 a făcut echipă cu americanii de la FEVER 333, rezultatul colaborării fiind piesa „WRONG GENERATION”. Noutatea, ne anunță publicația online Kerrang!, este faptul că acum ne putem bucura și de un videoclip atașat melodiei, pe care îl poți vizualiza cu ușurință mai jos.

Singleul este extras de pe cel mai recent disc semnat FEVER 333,  „WRONG GENERATION EP”, apărut pe piață în luna octombrie a anului trecut. Acesta este cel de-al doilea EP al muzicienilor, printre cele două strecurânu-se și un LP lansat în 2019.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru aceeași publicație, solistul Jason Aaron Butler a explicat despre noul album că este un fel de manifest pentru a le arăta tuturor că nu mai putem fi duși de nas. „[...] Am tot văzut la televizor oameni uciși prin sufocare, împușcați, bătuți mortal, care nu au primit ajutor și au murit încătușați. Știm că se întâmplă și nu mai putem fi mințiți. Nu putem accepta credința oarbă. Nu putem accepta simplele promisiuni că lucrurile se vor schimba. Trebuie să vedem schimbarea,” a declarat Butler.

Web radios