Jacoby Shaddix (Papa Roach) nominalizează cel mai mare „eșec” al formației sale

Muzicianul aduce în discuție unul dintre discurile din perioada de început a grupului, dar susține că el privește înapoi către perioada aceea cu drag.

Toate eșecurile trecutului ne ajută să ne construim prezentul și viitorul, considerăm noi – iar solistul Jacoby Shaddix pare să ne împărtășească viziunea. Întrebat de cei de la Metal Hammer care este unul dintre cele mai mari eșecuri ale formației sale, Papa Roach, Shaddisx nominalizează albumul „Lovehatetragedy”, lansat aproape acum două decenii, însă nu se oprește acolo.

„În ochii criticilor, cel de-al doilea album (n.r. alături de o casă de discuri majoră) al nostru, «Lovehatetragedy» a fost un eșec de mari proporții. Dar eu privesc înapoi la el cu drag. A fost un disc necesar de creat pentru a continua să ne construim identitatea,” susține Jacoby, menționând că trupa simțea că era restricționată numai la nu-metal. „Iubesc faptul că sunt unul dintre strămoșii nu-metalului, asta e super tare, dar am reușit să depășim momentul și să îl celebrăm în același timp,” completează cântărețul.

De la momentul despre care vorbește Jacoby, formația sa a mai lansat alte șapte discuri de studio, ultimul fiind apărut acum doi ani. Intitulat „Who Do You Trust?”, cel mai recent album semnat Papa Roach ne-a adus douăsprezece melodii noi.

De atunci, însă, formația a mai lansat și un EP, „20/20”, pe care au fost incluse variante reinterpretate ale pieselor Scars”, „Last Resort”, „Getting Away With Murder” și „Between Angels And Insects” (via Blabbermouth), dar au revenit și cu un fragment de piesă nouă, inclus într-un trailer pentru Ultimate Fighting Championship.

Web radios