Brian „Head” Welch (Korn) susține că și-a găsit echilibrul și pacea sufletească

Muzicianul povestește că, inițial, înlocuise obsesia pentru droguri cu cea pentru religie. „A trebuit să ies din asta și să găsesc normalitatea,” susține el.

Chitaristul Brian Welch și-a reînceput viața în 2005, când s-a dedicat creștinismului, renunțând astfel la abuzul de substanțe. Într-un interviu acordat pentru Robb Flynn, în emisiunea solistului (No F**kin’ Regrets), și preluat de Heavy Consequence, „Head” a mărturisit că a realizat, de atunci și până acum, că nu a făcut decât să înlocuiască o obsesie cu alta.

Ceea ce l-a împins pe Welch să se boteze, povestește artistul, a fost o experiență „cu ceva din altă dimensiune”. „Am simțit că ceva a intrat în casa mea și nu pot găsi o explicație nici în ziua de azi. Dar cred că a fost Hristos făcând ceva în mine. Așa că ăla a fost un eveniment real – a fost foarte real,” continuă muzicianul.

Cu toate acestea, Brian recunoaște că a dus toată treaba prea departe, devenind la fel de obsedat de religie cum era de droguri. „Și a trebuit să ies din asta și să găsesc normalitatea pentru că nu există nimic mai rău decât o persoană religioasă enervantă care îți bagă asta pe gât – nu există nimic mai rău de atât,” spune el.

Important este că, acum, muzicianul simte că și-a găsit pacea. „Sunt mândru că sunt cine sunt acum, și am multă pace și odihnă sufletească. Mă simt foarte echilibrat și am făcut pace cu mine,” spune el.

Foto: Instagram, Brian Welch

Web radios