Holding Absence revin cu „In Circles”, o piesă ce ne îndeamnă să fim ambițioși

Melodia este una foarte specială pentru formație, spune solistul Lucas Wodland, speranța muzicienilor fiind ca aceasta să aibă un impact și asupra fanilor.

Galezii de la Holding Absence au revenit cu single-ul „In Circles”, extras de pe cel de-al doilea LP de studio, „The Greatest Mistake Of My Life”. După cum relatează publicația online Kerrang!, solistul Lucas Woodland  susține că melodia este un mod de a scoate în evidență cât de periculos este să îți trăiești viața fără ambiție.

„Cu așa o viziune lirică puternică,” spune Woodland, „ne-am asigurat că piesa și videoclipul au urmat exemplul, desfășurându-se într-o manieră aproape hipnotică. Noi considerăm că acest cântec este foarte special și sperăm că va fi de ajuns să îi încurajeze pe oameni să își depășească puțin limitele vieții de zi cu zi”.

Pe de altă parte, într-un interviu acordat pentru aceeași publicație menționată, Lucas declară că albumul în sine este dedicat sărbătoririi vieții, în ciuda morții. „Este vorba despre bunătate, în ciuda răutății, despre luminița de la capătul tunelului, în ciuda golului întunecat din jurul tău,” susține artistul. „The Greatest Mistake Of My Life” va apărea pe piață la data de 16 aprilie, însă poți asculta mai jos un alt single extras de pe disc - „Afterlife”.

De la formare (în 2015) și până acum, formația a schimbat mulți membri. La momentul actual, cei trei muzicieni care duc numele Holding Absence mai departe sunt solistul Lucas Woodland, care se ocupă și de clape, chitaristul Scott Carey și percuționistul Ashley Green.

Web radios