The Offspring revin cu videoclipul cântecului „Let The Bad Times Roll”

Albumul ce poartă chiar numele acestei prime piese extrase de pe el va ajunge la urechile fanilor luna viitoare.

Americanii de la The Offspring urmează să ne aducă luna viitoare cel de-al zecelea album din carieră, „Let The Bad Times Roll”, și, ca să ne pregătească pentru ce ne așteaptă, au lansat deja, în februarie, prima melodie extrasă de pe disc. Acum, relatează Alternative Press, ne putem bucura și de videoclipul piesei ce dă titlul albumului, iar imaginile nu dezamăgesc – poți vedea chiar tu mai jos.

Înaintea difuzării clipului, muzicienii au organizat și o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii, iar solistul Dexter Holland a declarat pentru publicația menționată că a fost o experiență pe care așteaptă cu nerăbdare să o repete.

„Cel mai tare lucru legat de difuzările astea live este că poți vedea cât de global este, de fapt, evenimentul tău,” a spus el. „Am avut fani care au contribuit din orice țară îți poți imagina. Comentariile au început să curgă atât de rapid că abia le puteam citi! Am fost uimiți și abia așteptăm să mai facem asta în curând,” a continuat artistul.

Cel de-al zecelea disc de studio semnat The Offspring va apărea pe piață la data de 16 aprilie și poate fi comandat în avans de aici.    

Iată și lista completă de melodii a albumului „Let The Bad Times Roll” (via Offspring.com):

  1. „This Is Not Utopia”
  2. „Let The Bad Times Roll”
  3. „Behind Your Walls”
  4. „Army of One”
  5. „Breaking These Bones”
  6. „Coming For You”
  7. „We Never Have Sex Anymore”
  8. „In The Hall of the Mountain King”
  9. „The Opioid Diaries”
  10. „Hassan Chop”
  11. „Gone Away”
  12. „Lullaby”

Web radios