Stone Gossard: „Pearl Jam se va întoarce, cu siguranță”

Într-un nou interviu cu Anne Erickson de la Audio Ink Radio, chitaristul Pearl Jam, Stone Gossard, a vorbit despre planurile trupei pentru lunile următoare, odată ce pandemia de coronavirus va dispărea.

"Pearl Jam se va întoarce cu siguranță. Cred că probabil vom fi in turneu. Adică, speranța mea este că vom începe să facem niște spectacole în toamna sau la începutul iernii. Nu știu cum vor fi sau când vor fi, dar asta este speranța mea".

Întrebat dacă Pearl Jam urmează să înregistreze un nou album sau să se concentreze pe turnee pentru promovarea albumului de anul trecut, „Gigaton”, Stone a spus: „Întotdeauna suntem pentru înregistrări și activi. Deci, nu m-ar surprinde dacă am face câteva înregistrări, dar nu există planuri de acum. Nu am idee ce vom face, dar voi fi gata să plec când voi primi apelul".

„Gigaton” a apărut în martie 2020. Produs de Josh Evans și Pearl Jam, albumul a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Top Rock Albums. În plus, a reusit si un loc 5 in topul generalist, Billboard 200.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios