Royal Blood revin cu versiunea de studio a melodiei „Boilermaker”

Melodia nu este una nouă, fiind prezentată publicului în 2019. Până acum, însă, a fost accesibilă numai în variantă live.

Dacă până acum nu aveam posibilitatea să ne bucurăm de melodia „Boilermaker”, a englezilor de la Royal Blood, decât în variantă înregistrată live, acum ne putem delecta și cu versiunea de studio a piesei. După cum ne atrage atenția Loudwire, piesa a fost prezentată publicului în 2019, în cadrul turneului în care Royal Blood se aflau la momentul respectiv.

Într-un interviu acordat pentru Zane Lowe și preluat de publicația menționată, solistul Mike Kerr a mărturisit că producătorul Josh Homme (Queens of the Stone Age) este cel care a îndrumat formația în direcția cea bună.  „A fost un moment. A fost așa un moment. Total, total…,” spune el. „Am ajuns să ne cunoaștem foarte bine pentru că, evident, sunt un super fan, dar asta nu te poate duce foarte departe. Simt că am ajuns să ne cunoaștem cu adevărat. Am ajuns în punctul în care cred că atunci când suntem în studio, este mai mult vorba despre faptul că avem cu toții o conexiune incredibilă acum și am trecut prin atât de multe împreună și nu ne-am putea imagina ceva mai distractiv” declară Kerr.

„Boilermaker” este prima melodie extrasă de pe albumul „Typhoons”, pe care englezii îl vor lansa la sfârșitul lunii, chiar pe data de 30. Discul va conține următoarele piese:

  1. „Trouble's Coming”
  2. „Oblivion”
  3. „Typhoons”
  4. „Who Needs Friends”
  5. „Million and One”
  6. „Limbo”
  7. „Either You Want It”
  8. „Boilermaker”
  9. „Mad Visions”
  10. „Hold On”
  11. „All We Have Is Now”

Web radios