Royal Blood anunță un turneu pentru anul viitor

Muzicienii vor vizita cu ocazia asta opt orașe din Regatul Unit al Marii Britanii, însă datele stabilite pentru concerte nu au fost încă făcute publice.

La câte turnee și festivaluri au fost reprogramate pentru anul viitor, 2022 deja pare să fie un fel de tărâm magic pe care toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să îl viziteze. La lista deja îndelungată de artiști care plănuiesc să revină pe scenă după sfârșitul anului ăstuia se adaugă acum, remarcă publicația Kerrang!, și formația Royal Blood.

Într-o postare de pe rețelele de socializare, muzicienii au anunțat deja locurile în care vor concerta anul viitor și, până acum, se pare că turneul se va desfășura exclusiv pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii. Orașele pe care băieții le vor vizita cu ocazia asta sunt Bournemouth, Birmingham, Cardiff, Londra, Nottingham, Leeds, Manchester și Glasgow.

La sfârșitul lunii, Royal Blood urmează să lanseze cel de-al treilea album de studio din cariera lor: „Typhoons”. Cu ocazia asta, băieții au lansat și versiunea  oficială a piesei „Boilermaker”, pe care nu o puteam asculta până acum decât în variantă live. Mai multe detalii despre lansarea recentă a melodiei găsești aici.

Foto: Instagram, Royal Blood

Web radios