Thirty Seconds to Mars sărbătoreste întoarcerea muzicii live cu video-ul pentru „Hail to the Victor”

Thirty Seconds to Mars sărbătoreste întoarcerea post-Covid-19 a muzicii live cu un nou videoclip pentru „Hail to the Victor”, melodie preluata de pe albumul lor 2018 America.

Clipul este un montaj de filmări din turneul mondial 2018-2019 al formației, prezentând audienta de pe stadioane, care au lipsit în timpul pandemiei din ultimul an.

Pentru a coincide cu videoclipul, Thirty Seconds to Mars a lansat un tricou „Hail to the Victor” în ediție limitată, cu 50 la sută din profituri ducandu-se catre Crew Nation, fondul de ajutor mondial al Live Nation pentru echipele și personalul care lucreaza in industria muzicii live.

„Este o modalitate excelentă de a sprijini oamenii care lucrează fără încetare pentru a organiza spectacole grozave împreună, noapte după noapte”, spune Jared Leto. „Crew Nation este fondul de ajutor mondial al Live Nation pentru echipele din muzica live. Ei fac un lucru grozav ajutând echipajele de turneu și locurile care au nevoie de sprijin, pe măsură ce pandemia de Covid-19 continuă”.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios