Palaye Royale vor pleca într-un turneu european anul viitor

Muzicienii plănuiesc să plece la drum încă din februarie alături de cei de la Badflower.

Nici nu va începe 2022 bine că Palaye Royale au decis să revină pe scenă. Fanii europeni ai trupei, dar și cei din Regatul Unit al Marii Britanii, vor avea ocazia să se bucure live de repertoriul cuprinzător al formației, relatează Kerrang!, începând cu luna februarie.

Primul concert planificat de muzicieni pentru a sărbători redeschiderea lumii va avea loc pe 19 februarie, în Germania, urmând ca artiștii să urce pe scenă și în Danemarca, Suedia, Olanda, Belgia, Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Cehia, Polonia, Ungaria, Elveția, Austria, Ucraina și Rusia. Turneul include treizeci de concerte, iar Badflower vor fi invitații de onoare ai celor de la Palaye Royale.

„Nici nu putem să exprimăm cât suntem de entuziasmați pentru turneul european/UK care urmează să se întâmple!,” este declarația oficială a grupului. „Abia așteptăm să vă vedem pe toți și să cântăm muzică live din nou! De asemenea, ne bucurăm să vă anunțăm că prietenii noștri cei buni de la Badflower ni se vor alătura pentru treaba asta!”.

 

Poster: Kerrang!

Foto: Instagram, Palaye Royale, @ashleyosborn

Web radios