Badflower revin cu vești despre un nou album de studio, „This Is How the World Ends”

Muzicienii au lansat deja o primă melodie extrasă de pe disc, extrem de personală pentru solistul Josh Katz - „Family”.

Americanii de la Badflower se pregătesc de lansarea unui nou album de studio, „This Is How the World Ends”, ocazie cu care ne putem bucura deja de muzică nouă din partea grupului. Conform publicației online Loudwire, artiștii au lansat primul cântec extras de pe disc, „Family”, iar solistul Josh Katz are multe de spus despre el.

„Piesa asta este foarte importantă pentru mine. Mi-am petrecut mulți ani din viață încercând să-mi înțeleg anumite calități,” explică el. „De ce mă distanțez constant de oamenii de care îmi pasă cel mai mult. De ce mă simt atât de inconfortabil interacționând cu familia ca adult. […] Sunt o persoană cu un nivel crescut de empatie, însă arăt partea asta a mea numai străinilor pentru că vulnerabilitatea adevărată mă face să mă simt prea... vulnerabil. Insecuritatea asta mă transformă într-o persoană foarte egoistă și singuratică, nu vreau să fiu așa,” spune Katz.

Muzicianul mărturisește că speră ca piesa asta să îi ajute și pe alții cu probleme asemănătoare celor cu care se confruntă el. „Ca mod de a începe o conversație sau pur și simplu pentru a-i inspira pe oameni să fie puțin mai atenți la oamenii pe care îi iubim și care ne iubesc. Mai ales în perioada asta în care suntem atât de separați. Putem beneficia cu toții de pe urma unui reminder. Familiile și prieteniile sunt ATÂT de importante,” insistă solistul.

Albumul „This Is How the World Ends” va apărea pe piață la data de 24 septembrie, însă melodia „Family” poate fi ascultată mai jos.

Foto: Instagram, Badflower

Web radios