Love And Death lansează videoclipul piesei „Let Me Love You” (DJ Snake & Justin Bieber)

Pentru piesa inclusă pe cel mai recent album al formației, „Perfectly Preserved”, artiștii au colaborat cu solista Lacey Sturm (ex-Flyleaf).

Noul single Love And Death adus în atenția publicului de pe discul lansat în februarie este rezultatul unei colaborări cu solista Lacey Sturm, cunoscută în mod special pentru contribuția, în trecut, la materialul formației Flyleaf. Muzicienii au decis să lanseze un clip pentru propria variantă a piesei lui Justin Bieber, „Let Me Love You”, relatează publicația online Metal Underground, iar rezultatul poate fi analizat mai jos.

Chitaristul Brian Welch (cunoscut și sub numele de scenă „Head”), mărturisește că „Let Me Love You” a fost una dintre piesele sale preferate dintre cele pe care le-a adoptat în propriul repertoriu. „Mă distrez foarte tare transformând un cântec pop într-unul super heavy,” declară el.

Muzicianul povestește și că piesa a însemnat foarte mult pentru Lacey, lucru pe care l-a aflat după ce i-a propus colaborarea. „După ce am aflat prin ce trecea, speranța mea principală legat de piesă a fost ca Lacey să se vindece și ca această vindecare să se extindă și la toți cei care se luptă cu viața și care aud melodia,” spune el.

Foto: Facebook, Love And Death

Web radios