Pete Parada va sta pe tușă pentru turneul The Offspring ce începe luna asta

Muzicianul mărturisește că este prea riscant să se vaccineze, așa că nu se poate alătura colegilor pentru spectacolele live.

După cum probabli știi deja dacă urmărești activitățile celor de la The Offspring, muzicienii urmează să plece în turneu luna asta, însă fanii toboșarului Pete Parada au fost, probabil, dezamăgiți de veștile oferite de artist. După cum relatează publicația online Loudwire, Parada nu va face parte din lineup în cadrul acestui turneu din cauză că nu se poate vaccina.

„Am niște vești nefericite și dificile de împărtășit,” a declarat Pete într-o postare pe social media. „Știu că mulți dintre prietenii mei apropiați și familia ar fi preferat să audă asta în privat întâi – și îmi cer scuze pentru natura publică a dezvăluirii mele, dar nu știu cum să am conversația asta de mai multe ori. Având în vedere istoricul meu medical personal și efectele secundare ale acestor vaccinuri, doctorul meu m-a sfătuit să nu mă vaccinez în acest moment,” a continuat el.

Muzicianul a mărturisit că deja a fost bolnav de COVID-19 acum peste un an și a dezvoltat simptome destul de uușoare, așa că preferă asta. Alternativa ar fi să treacă printr-un alt episod al sindromului Guillain-Barre post-vaccinare, căruia nu crede că i-ar supraviețui.

Până una-alta, artistul anunță și că este pe cale să lanseze muzică alături de fiica sa, proiect pe care îl așteptăm cu nerăbdare.

The Offspring vor respecta planurile anunțate deja și vor pleca în turneul de promovare a discului „Let The Bad Times Roll” duminica asta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pete Parada (@peteparada)

Foto: Facebook, The Offspring, TIJSVL

Web radios