The Rolling Stones publică un videoclip omagial pentru cu Charlie Watts

The Rolling Stones își amintește de bateristul Charlie Watts într-un videoclip emoționant, la trei zile de la moartea lui.

Într-un videoclip de două minute postat vineri (27 august) pe contul oficial al trupei, Stones prezintă imagini de arhivă cu Watts în spatele tobei pe primul vers din albumul „It's Only Rock 'n Roll” (piesa de deschidere a albumului „If You Can’t Rock Me”):

“The band’s on stage and it’s one of those nights, oh yeah
The drummer thinks that he is dynamite, oh yeah”.

Concerts West, promotorul Stones, a anunțat joi că turneul „No Filter„ de 12 concerte al formației „merge înainte așa cum era planificat”, după ce formația a anunțat la începutul acestei luni că Watts nu va participa din cauza recuperării necesare după o procedură medicală nespecificată.

Charlie Watts a murit într-un spital din Londra, oraşul natal, pe 24 august. El a fost membru The Rolling Stones din ianuarie 1963, când s-a alăturat lui Jagger, Richards şi Brian Jones.

Watts i-a ajutat să devină, alături de The Beatles, una dintre cele mai apreciate şi populare trupe rock 'n' roll din anii 60 și apoi. În 2016, Watts a fost clasat al 12-lea în topul revistei Rolling Stone al celor mai buni 100 de toboşari din toate timpurile.

Ultimul concert al lui Watts susţinut în faţa publicului a avut loc pe când avea 78 de ani, în turneul „No Filter”.

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios