Versiune inedită a „Hellraiser”, cu Ozzy Osbourne și Lemmy

La mai bine de 30 de ani de la lansarea „No More Tears”, fanii rock-ului pot auzi în cele din urmă o nouă versiune a piesei de pe album, „Hellraiser”.

Lansarea digitală a albumului, care va avea loc pe 17 septembrie, va include interpretarea actualizată a melodiei lui Ozzy și a celui alături de care a compus, prietenul și colegul său, Lemmy Kilmister.

„Hellraiser” a apărut inițial pe „No More Tears”. Motorhead și-a înregistrat apoi propria versiune și a lansat-o ca single de pe albumul "March Ör Die" din 1992.

„Hellraiser” a fost una dintre cele patru piese de pe „No More Tears” pe care Ozzy a compus-o împreună cu Lemmy; celelalte sunt "Mama, I'm Coming Home", "Desire" și "I Don't Want To Change The World".

„Sper că toată lumea se bucură de cântec”, a spus Ozzy. „Acesta este doar o mică modalitate de a-l onora pe prietenul meu, Lemmy. Sharon și cu mine vorbim mult despre cât de mult ne este dor de el”.

La lansare, „No More Tears” a dat patru single-uri de Top 10 în topul Billboard Rock Tracks, „Mama, I'm Coming Home” (# 2), „Road To Nowhere” (# 3), „Time After Time” (# 6) și piesa de titlu (# 10). În plus, "I Don't Want to Change The World" i-a adus lui Ozzy primul său Grammy pentru o versiune live a piesei, care a fost inslusă pe albumul „Live And Loud” din 1993.

„No More Tears” a rămas un clasic Ozzy, fiind considerat unul dintre cele mai bune discuri ale anilor '90 de revistele muzicale.

Web radios